IZBACIO SLIKU KAKO GRLI ŽENU, a ja ga LIČNO VIDEO sa LJUBAVNICOM sat vremena pre toga! Milan Milošević ŠOKIRAO

Izvor: SrbijaDanas.com, 03.Dec.2022, 20:32

"IZBACIO SLIKU KAKO GRLI ŽENU, a ja ga LIČNO VIDEO sa LJUBAVNICOM sat vremena pre toga!" Milan Milošević ŠOKIRAO

"Svako veče gledam!"

Milan Milošević, aktuelni voditelj rijaliti programa Zadruga, gostovao je u esmisiji "Magazin In" kod Sanje Marinković, ate je tom prilikom govorio o preljubi i neveri na estradi.

Pored njega, gosti su bili i Đorđe David, Alka Vujica, Lepa Lukić i Sandra Afrika.

- Svako veče gledam storije na instagramu i vidim da je izbacio ženu na storiju, a ja ga lično video sa ljubavnicom sat vremena pre toga, a ovamo grli >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << ženu i piše moja ljubav jedanaest godina, pa kako pitam se - otkrio je Milan Milošević.

On je istakao da se prave ljubavi i jaki odnosi kriju od očiju javnosti.

Alka Vujica je istakla da je takvih slučajeva uvek bilo, a Sandra Afrika se nadovezala da je i njoj takva situacija poznata.

- Kako ti je poznata, je l' si ti bila ljubavnica, pričaš kao da si bila ljubavnica - pitao je Milošević, na šta mu je ona odgovorila da ne može mnogo da govori, ne zbog sebe, već zbog drugih.

- Biti ljubavnica je mnogo težak i mukotrpan posao i mnogo mi je žao žena koje pristaju na to - rekla je Sanja Marinković.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.