Izvor: Blic, 03.Dec.2022, 19:56

"IZBACI SLIKU GDE GRLI ŽENU, A JA GA VIDEO SA DEVOJKOM" Šok izjava voditelja napravila haos: "Sandra, pričaš kao da si LJUBAVNICA"

U emisiji "Magazin In" kod Sanje Marinković gostovali su voditelj Milan Milošević, Đorđe David, Alka Vujica, Lepa Lukić i Sandra Afrika i govorili su o svemu što je lažno na domaćoj estradi.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

"IZBACIO SLIKU KAKO GRLI ŽENU, a ja ga LIČNO VIDEO sa LJUBAVNICOM sat vremena pre toga!" Milan Milošević ŠOKIRAO

Izvor: SrbijaDanas.com, 03.Dec.2022

"Svako veče gledam!"..Milan Milošević, aktuelni voditelj rijaliti programa Zadruga, gostovao je u esmisiji "Magazin In" kod Sanje Marinković, ate je tom prilikom govorio o preljubi i neveri na estradi...Pored njega, gosti su bili i Đorđe David, Alka Vujica, Lepa Lukić i Sandra Afrika...- Svako...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.