IZABELA NOSI PROKLETSTVO? Ko god bude sa NJOM, završi se LOŠE - Slađa OTKRILA: Moja ćerka je KRIVA!

Izvor: SrbijaDanas.com, 14.Jun.2021, 17:42

IZABELA NOSI PROKLETSTVO? Ko god bude sa NJOM, završi se LOŠE - Slađa OTKRILA: "Moja ćerka je KRIVA!"

Svi su primetili ovo.

Atmosfera u vili "Parovi" bila je veoma napeta dok je bilo u toku izbacivanje.

Sigurne su bile Nataša Pajović, Viktorija Vorontsova i Jelena Ilić.

- Slađana, šta će se desiti ako ispadne Dragana večeras? - pitala je voditeljka.

- Uh, ne smem ni da razmišljam. Gledam Izabelu, već je oborila glavu. Ne bih volela da izađe i ona je ubeđena da neće izaći - saopštila je Slađana Petrović.

- Čudno je >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << da ko god se druži sa Izabelom i blizak je sa njom, ispadne - rekla je voditeljka.

Petrovićeva se nasmejala i rekla:

- Nemam zaista ništa sa tim. Ako ispadne Dragana onda će biti kriva Izabela jer nije pozvala svoje glasače da podrže njenu drugaricu - podelila je Petrovićeva.

- Ne mogu da budem kriva za Nejlu i za svašta nešto. To mi je sve Izabela zamerila. Sve je ovo igra. Mislim i da ćemo i mi da idemo kući uskoro - rekla je Slađana.

Dragana Mitović je osvojila samo 0,9% glasova publike, te je i izbačena iz vile "Parova". Izgleda da u pričama o tome da se druženje sa Izabelom loše završava, ipak, možda ima neke istine.

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Parovi", možete ih pronaći na OVOM linku.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.