IZ SAŽALJENJA SA NJOM? Mateja KONAČNO progovorio o EMOCIJAMA prema Tari: Umorio sam se od S*ANJA!

Izvor: SrbijaDanas.com, 13.Maj.2020, 18:46

IZ SAŽALJENJA SA NJOM? Mateja KONAČNO progovorio o EMOCIJAMA prema Tari: "Umorio sam se od S*ANJA!"

Au, direktno...

Danas je u emisiji "Radio Amnezija", gostovao i Mateja Matijević koji je u detalje govorio o njegovom odnosu sa Tarom Simov od početka "Zadruge", pa do sad.

- Kapiram da su moja izlaganja ponekad, stvarno izgledaju i jesu, uvijanja u foliju. Prva tri meseca sam bio surov i direktan, onda mi je bilo krivo. Video sam kako sam delovao presurovo, da ne bih ponavljao takve stvari, uvijao sam u folije. Dolazimo do toga da sam rekao da volim Taru kao čoveka, >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << slažem se da je to glupost - počeo je Mateja.

- Tako je Sloba rekao za Kiju - ubacio se Bane.

- Mi smo bivši par, kada kažem da je voli, volim je kao devojku sa kojom sam bio. Izbegaovao sam da kažem to tako, jer pored toga što izbegavam da budem surov, izbegavam da dajem lažne nade. Ako nećemo da se mirimo, kao što nećemo, nema potrebe. Ja tu devojku stvarno volim, niti su se ugasile emocije, ali sam se ohladio, tj. umorio od sr*nja, nećemo biti u vezi, ali je volim. Stavio sam joj do znanja da se nećemo miriti, to je njoj okej, ne moramo da se mrzimo ako nismo zajedno - govorio je Matijević.

Kako je sve izgledalo, pogledajte u videu:

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

Pogledajte rezultate

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.