IZ DRUGOG UGLA, ČISTA DISKVALIFIKACIJA! David je NASRNUO na Aleksandru i počupao, udario u glavu!

Izvor: SrbijaDanas.com, 28.Nov.2018, 13:17   (ažurirano 02.Apr.2020.)

IZ DRUGOG UGLA, ČISTA DISKVALIFIKACIJA! David je NASRNUO na Aleksandru i počupao, udario u glavu!

Išlo je u tom pravcu.

Burna veza Aleksandre Subotić i Davida Dragojevića sinoć je kulminirala fizičkim nasiljem.

AUH, STRASNI ZAGRLJAJI ali i OVO: Dok se Luna provodi na žurci KAMERE SU SVE SNIMILE - Adam BRZO REAGOVAO

David se zabavljao sa Doroteom, Majom i Natašom u Beloj kući. Učesnik rijalitija se sa zadrugarkama smejao i uživao i reklo bi se pomalo prešao granicu.

Izašli su u dvorište, a kada ih je ugledala Aleksandra počela je >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << da urla na Davida, koji je burno reagovao i nasrnuo na nju.

- Se*em ti se u sve. Marš bre u p*čku materinu. Ne daš mi da se sprdam. J*bem ti sve. Ne daš mi da se sprdam ovde - urlao je David.

Iako je na prvom snimku izgledalo da je Aleksandra nasrnula na Davida, sada se jasno vidi da je on taj koji je bio nasilan. Prvo joj je prislonio čelo na glavu, a zatim je u počupao. Jasno, na društvenim mrežama ima mnogo negativnih komentara, i mnogi traže Davidovu diskvalifikaciju iz "Zadruge".

SLOBINA DEVOJKA?! Progovorila Rialda! "Ljubimo se dok..." Oh! Sveže RAZVEDENA! A tek šta kaže o KIJI!

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći OVDE.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.