ISTINA O PORODIČNOM DOMU U CRIKVENICI: Car otkrio u kom će stanu živeti Aleksandra sa bebicom

Izvor: SrbijaDanas.com, 08.Okt.2023, 18:55

ISTINA O PORODIČNOM DOMU U CRIKVENICI: Car otkrio u kom će stanu živeti Aleksandra sa bebicom

Bio je iskren, o svim gorućim temama.

U emisiji "Premijera vikend specijal" Filip Car otvorio je dušu o porodičnoj kući u kojoj će živeti, kako se i on sam nada, sa majkom njegove ćerkice, Aleksandrom Nikolić. Car ističe da će kuću završiti do aprila, kada se i očekuje Aleksandrin porođaj.

On je pre svega istakao kakav je život Aleksandra imala u Crikvenici sa njim te da mu je najžalije ako bude morao sam da živi u tom stanu, koji >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << su sređivali zajedno.

- Mi smo imali idelana život, ovde u Crikvenici, to mi je najgore, znam da sam upropastio jedan odnos koji je stvarno dobar. I da imamo druge partnere, mi ćemo biti povezani za ceo život, nema prostora za kajanje i dan danas je volim - započeo je Car.

Sve se desilo pre par dana, generalno, nije prošlo dugi vremenski period, ja najbolje znam kako treba sa njom, neki će reći da sam manipulator, meni je najbitnije da je ona u miru - rekao je Car za Pink.

Ona zna da ja radim na tome, okrenuću svet naopako, ali ću do aprila završiti kuću, ja uzmem i bušim, znaš onda koliko ima sati. E sad, šta će biti do tada, da li ćemo živeti kao skladan par ili ćemo... Ja samo znam da želim imati kontakt sa njom zbog deteta - rekao je Car.

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku. 

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.