ISPLIVAVA PRAVA ISTINA! Misica NA STUBU SRAMA: Pojavljuju se NOVE INFORMACIJE o njoj! Ovo je bio PLAN?

Izvor: SrbijaDanas.com, 25.Feb.2021, 17:52

ISPLIVAVA PRAVA ISTINA! Misica NA STUBU SRAMA: Pojavljuju se NOVE INFORMACIJE o njoj! Ovo je bio PLAN?

Trebalo je da uđe u vezu sa Anđelom?

U Belu kuću ušao je voditelj Milan Milošević, koji će sa zadrugarima nastaviti emisiju "Pitanja gledalaca".

Prvo pitanje je pročitano za Kristijana Golubovića i Vladimira Tomovića: "Zašto ložite Stefana da se misici sviđa Anđelo?"

- Ne ložimo ga i ja nisam pričao sa njim o tome, samo sam mu rekao da se vidi kada neke stvari ne idu i da ovde ima ludih veza pa se trude, a oni su slatki. Anđelo se njoj sada >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << ne sviđa, ali ona je tri puta rekla Ivani i Paula nam je prenela da joj se sviđa. Ona je imala greške u ponašanju, koje su je odale da joj se dopadaju Anđelo i Vladimir, jer je upala Vladimiru u kupatilo a znala je da je unutra, htela je samo skandal - rekao je Kristijan.

- Rečenica je formulisana tako kao da je Stefan dete, koje mi možemo da ložimo i ja nikada nisam rekao da se njoj sviđa Anđelo. Jedino što sam ja rekao i Anđelo zna, kada je Đole bio tu mi smo napisali nešto u trenucima kada su se Anđelo i Jovana muvali da će biti u vezi! - rekao je Tomović.

- Nije bilo ni priče niti sam ja ulazio u priču sa njom! Mi se nismo muvali - dodao je Anđelo.

- Htela sam samo da kažem da je Vladimir pre par dana ustao i rekao kako je Jovanu pratio, i rekao je kako se njoj nikada nije sviđao Anđelo - rekla je Miljana.

- Ovo što kaže Miljana je istina, Jovana koja mene nije vređala i koja se nije ponašala prema meni ako prema krpi, kao što je ona navikla da se prema njoj tako ponaša, ali ovo nije istina - dodao je Tomović.

- Ja nju nisam muvao, niti smo se muvali! Ja ne govorim da nismo komentarisali da se o tome nije vodila polemika, ali ja nju nisam muvao jer je ona više vremena provodila sa Šebezom i sa Čorbom - rekao je Anđelo.

- Ni ti ni Strefan ne treba da se pravdate ovde ovim ljudima, samo moraš njemu sve da pričaš - rekla je Milica.

Kako je sve izgledalo, pogledajte ispod teksta:

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.