ISPLIVAO SNIMAK VENČANJA: Evo kako je izgledala privatna ceremonija Jovane Matore i Anite Tomić

Izvor: SrbijaDanas.com, 12.Jul.2023, 08:45

ISPLIVAO SNIMAK VENČANJA: Evo kako je izgledala privatna ceremonija Jovane Matore i Anite Tomić

Ovo je trenutak kada su rekle sudbonosno "Da"!

Zadrugarke Jovana Tomić Matora i Anita Stanojlović Tomić juče su stupile u istopolnu zajednicu, a ovu ceremoniju su krunisale prstenjem i tetovažama na rukama.

Obe su uradile polovine srca na dlanovima, koji ako se spoje, čine jedno srce.

A post shared by Анита С. (@anita.tomicc)

Anita i Jovana su želele da ovaj događaj njima bitan bude u Crnoj Gori na Svetom Stefanu, kao i da proslava >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << bude bez medija  sa samo najužim članovima porodice i prijateljima. Obe su plakale od sreće, jer su dokazale svoju ljubav iako su mnogi kako zadrugari, tako i gledaoci, sumnjali u njihovu ljubav.

Tako su sa njima slavili Mikica Bojanić, Tijana ajfon, Stefan Sarić, Sandra Rešić, dok je Marko Đedović bio kum, kao i najbolja Matorina drugarica, Tamara.

Na internetu se pojavio snimak sa ceremonije, iako je bilazatvorena za medije, video je objavljen na društvene mreže, a kako se čini, snimao je baš Stefan Karić i Sandra Rešić.

U nastavku teksta pogledajte kako je to izgledalo:

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

"NEMAM POJMA DA SE UDALA!" Prvo oglašavanje oca Jovane Tomić Matore - Čovek u potpunom šoku zbog gej venčanja

Izvor: SrbijaDanas.com, 12.Jul.2023

Jovana i Anita juče su stupile u istopolni brak...Bivše zadrugarke Jovana Tomić Matora i Anita Stanojlović juče su se venčale u Crnoj Gori...One su stupile u gej brak pred matičarem na elitnom ostrvu Sveti Stefan, gde su okupile najbliže prijatelje, mahom one iz rijalitija, ali su brojni članovi...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.