NEMAM POJMA DA SE UDALA! Prvo oglašavanje oca Jovane Tomić Matore - Čovek u potpunom šoku zbog gej venčanja

Izvor: SrbijaDanas.com, 12.Jul.2023, 08:45

"NEMAM POJMA DA SE UDALA!" Prvo oglašavanje oca Jovane Tomić Matore - Čovek u potpunom šoku zbog gej venčanja

Jovana i Anita juče su stupile u istopolni brak.

Bivše zadrugarke Jovana Tomić Matora i Anita Stanojlović juče su se venčale u Crnoj Gori.

One su stupile u gej brak pred matičarem na elitnom ostrvu Sveti Stefan, gde su okupile najbliže prijatelje, mahom one iz rijalitija, ali su brojni članovi porodice izostali sa slavlja.

Na njihovom venčanju nije se pojavio Jovanin >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << otac, kao ni brat, već je uz Matoru u ovom najsrećnijem trenutku bila njena najbolja drugarica i kuma Tamara.

Nakon završene ceremonije, Jovanin otac Hranislav Tomić se oglasio i šokirao priznanjem da nije ni znao da mu se ćerka venčava sa ženom.

- Neka je živa i zdrava, ja nemam pojma. Odakle znam. Kako mogu ja da znam? Ona je punoletna - poručio je Hranislav Tomić, a na pitanje zbog čega nije prisustvovao venčanju svoje ćerke, kaže:

- Nije bitno. Ništa, nemam komentar. Puno Vam hvala. Sve najbolje. Prijatno - zaključio je Tomić za "Telegraf".

Podsećanja radi, kako u Srbiji nisu dozvoljeni istopolni brakovi, Matora i Anita su morale da otputuju u Crnu Goru gde su se zaklele na večnu ljubav. Nakon što su izgovorile "da", Anita je saopštila da uzima prezime svoje partnerke, te više nije Stanojlović, već Tomić.

Ukoliko želite da saznate još  najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku. 

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.