ISPLIVAO SNIMAK: Otkriveno ko finansira i kupuje skupocene stvari Ani Korać?!

Izvor: SrbijaDanas.com, 30.Nov.2020, 23:06

ISPLIVAO SNIMAK: Otkriveno ko finansira i kupuje skupocene stvari Ani Korać?!

Samo slučajnost?

Bivša učesnica Zadruge, Ana Korać je pre par sati izbacila na svom Instagram storiju snimak iz luksuznog automobila, a ono što je zanimljivo je da taj automobil ne vozi David nego neki drugi muškarac.

Međutim, nakon tog snimka, usledio je korak, koji je načinio partner koji ju je vozio. On je objavio identične kese sa luksuznim i skupim stvarima, koji se takođe svakodnevno mogu videti kod Ane Korać.

A post shared by 🔥 Ana Korać🔥 >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << (@ana_korac)

Ono što je zapalo za oko i sve baca u razmišljanje je to, da li upravo ovaj momak kupuje i poklanja Koraćevoj mnoštvo skupocenih poklona, ili je u pitanju puko hvalisanje i slučajnost.

Na Instagram profilu pomenutog gospodina, može se primetiti druženja sa raznim osoba iz javnog sveta, tako da je možda u pitanju još jedno prijateljstvo.

A post shared by 🔥 Ana Korać🔥 (@ana_korac)

Podsetimo, Ana je nedavno kupila skupoceni automobil, za koji se još uvek ne zna, da li je poklon jače polovine ili je ona sama iskeširala ovu besnu mašinu.

Ono poznato je to, da je Koraćeva kupila auto kod S.L, i da je on njen i Davidov prijatelj.

A post shared by 🔥 Ana Korać🔥 (@ana_korac)

Snimci sa starletinog profila su ubrzo nakon bili obrisani.

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.