ISPLIVAO PRIVATNI SNIMAK TANJE SAVIĆ SA VERENIKOM! Pevačica nikad slobodnija, prvi put u OVAKVOM izdanju

Izvor: SrbijaDanas.com, 23.Sep.2023, 20:58

ISPLIVAO PRIVATNI SNIMAK TANJE SAVIĆ SA VERENIKOM! Pevačica nikad slobodnija, prvi put u OVAKVOM izdanju

Opustila se!

Pevačica Tanja Savić već neko vreme uživa u ljubavi sa 11 godina mlađim pilotom Muhamedom Bešićem. Njih dvoje su se verili, a sada su sudeći po snimku, koji je osvanuo na društvenim mrežama zakazali i svadbu.

Kako se ranije pisalo, njih dvoje planiraju da se presele za Ameriku i uzmu čim se Tanja razvede od svog supruga Dušana Jovančevića.

Sada su se na Instagramu pojavile njihove fotografije i snimak iz noćnog života, >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << u vrlo prisnom izdanju.

Tanju nismo imali priliku da vidimo u ovom izdanju do sada, naročito u javnosti, ali očigledno da se toliko zaljubila, da je prvi put odlučila ovoliko daleko da ode.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.