ISPLIVALO! ZOLA SE TOKOM EMISIJE DOPISIVAO SA MILJANOM - Pomirenje na pomolu? Gledateljka raskrinkala Čolića

Izvor: SrbijaDanas.com, 29.Jun.2023, 07:51

ISPLIVALO! ZOLA SE TOKOM EMISIJE DOPISIVAO SA MILJANOM - Pomirenje na pomolu? Gledateljka raskrinkala Čolića

Pokušavao da se izvuče!

Tokom emisije "Narod pita" u kojoj je Dušica Jakovljević ugostila bivše zadrugare Lazara Čolića Zolu i Anitu Stanojlović, produkcija je uključila gledateljku koja je raskrinkala Zolu.

Naime, ova gospođa je rekla da ima poverljive informacije o Zoli, te da se on dopisuje sa Miljanom.

- On sad cveta što njega Miljana zove...Slađa ne zna koje je godište, pa daj nemojmo da pričamo. Ja vam garantujem da >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << će oni da se pomire, Bebica je njen šofer, on je zlo jedno neviđeno, sve nas je blokirao da nemamo kontakt sa Miljanom. Sve nas koji smo za Miljanu i Zolu je blokirao, on je sve to povezao sa njegovim telefonom. Pričale smo o Zoli i odjednom sam blokirana - rekla je gledateljka.

- Kada ste poslednji put pričali sa njom o Zoli - pitala je Dušica.

- Nisam od kako je izašla - rekla je gledateljka.

- Možda onda Bebica piše Zoli - rekla je Dušica.

- Ne, ne. Ona šalje snimke, on samo namigne...Gotovo je to i zavšreno - rekao je Zola.

- Dobila sam poverljivu informaciju od Zoli bliske osobe da je on i dalje zaljubljen u Miljanu. Mislim da će da se uključi, večeras si pisao sa njom. Ja pozdravljam D...Možda već čeka u Etno selu - rekla je gledateljka.

- Je l' ti je žao što niste uspeli - pitala je Dušica.

- Žao mi je što su prošle te neke godine u svemu tome, ali je to opet jedno iskustvo više. Bilo, prošlo, ne ponovilo se. Jeste ona neko ko je obeležio moj život u tom nekom tinejdžerskom dobu, jeste malo kasnije, ali sam to gledao tako jer sam pre toga živeo dve godine u Nemačkoj. Moje odrastanje je bilo sa njom, ali ja sam imao situacije da me zove 309 video poziva, ja se 310 put javim - rekao je Zola, te je istakao da je pored njega devojka koja može da ga usmerava na pravi put kada skrene.

U video-prilogu pogledajte detaljnije.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.