ISPLIVALO IZ KARANTINA - Bivša zadrugarka rešila da OTVORI USTA Imali su S*KS, PROVERENO ZNAM!

Izvor: SrbijaDanas.com, 19.Avg.2022, 16:24

ISPLIVALO IZ KARANTINA - Bivša zadrugarka rešila da OTVORI USTA "Imali su S*KS, PROVERENO ZNAM!"

Šok preokret!

U toku emisije "Narod pita" bivša zadrugarka Ana Jovanović otkrila je šok informaciju o Mateji Matijević i Anđeli Đuričić.

- Anđela mislim da treba da dobije titulu najvećeg foliranta. Moje fan stranice su mi poslale toliko njenih kontradiktornosti, tako da je ona definitivno folirant. O njenom i Mensurovom druženju ne bih jer nisam obaveštena. Ima jedna cela stranica koja je pisala o tome, mene su optužili a ona je bivšem slomila auto - rekla >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << je Ana.

- Ako je Anđela to radila onda jeste folirant. O njoj imam loše mišljenje, ona laže. Znam da je bila zaljubljena u Frana do ušiju, a to je lagala, znam da to pričala da bi opravdala priču sa Matejom, razočarala me je i lagala, i da joj se ponudilo, bila bi i sa Franom i sa Anđelom i sa Mensurom - dodao je Mića.

- Ona je bila sa Matejom, imali su se*s u karantinu, i to provereno znam - rekla je Ana.

- To je ono čime joj je pretio? - upitao je Darko.

- Ne mogu da kažem kako znam, Mateja mi nije rekao, on je gospodin, ali zna se da su imali se*s - rekla je Ana.

- To ne znam ali znam da je bila zaljubljena u Frana, i sada ovo kako laže za Mensura kao nisu zajedno a jesu, ali svako je bila najbolja od svega što je ponuđeno - rekao je Mića.

Detaljnije u nastavku.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.