ISPLIVALI ŠOK DETALJI TUČE: Darko Kostić završio u Urgentnom zbog PRIJATELJA! Sve se dogodilo u njegovom stanu

Izvor: SrbijaDanas.com, 03.Jul.2023, 19:43

ISPLIVALI ŠOK DETALJI TUČE: Darko Kostić završio u Urgentnom zbog PRIJATELJA! Sve se dogodilo u njegovom stanu

Ovo su detalji!

Darko Kostić primljen je u Urgentni centar zbog povrede na glavi.

Kreator je u bolnicu došao krvav i žalio se na bolove.

Kako domaći mediji pišu, do žestokog okršaja došlo je navodno prilikom svađe sa prijateljem, kada ga je on udario i zadao mu povrede glave, a reč je o posekotini iznad desnog uha.

Svađa se dogodila u stanu modnog kreatora, a nakon iste Darko je stigao u bolnicu kako bi uradio sve potrebne i detaljne >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << analize.

Podsetimo, ovo nije prvi put da je Kostić u epicentru skandala. On je bio uhapšen 21. aprila prošle godine, zbog sumnje da je posle žurke u svom iznajmljenom stanu mladića Š. H. (19) vezao i zatvorio u ostavu.

Na saslušanju u Prvom osnovom javnom tužilaštvu detaljno je, kako je Kurir tada pisao, izneo odbranu i izjavio da nisu tačne optužbe koje je protiv njega izneo mladić.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.