ISPLIVALI DETALJI UGOVORA STEFANA KARIĆA - Evo šta SME da radi što je većini ZABRANJENO! To je bio USLOV

Izvor: SrbijaDanas.com, 23.Jan.2022, 14:54

ISPLIVALI DETALJI UGOVORA STEFANA KARIĆA - Evo šta SME da radi što je većini ZABRANJENO! To je bio USLOV

Otkriveno!

U Zadruzi se povela priča oko ugovora koje takmičari imaju u ovoj sezoni, pa je Stefan Karić otkrio detalj koji dosad nije bio poznat.

Naime, je otkrio da ne koristi toalet koji koriste svi ostali zadrugari te da je njemu dozvoljeno da on ulazi u hotel kada god poželi, što je do skoro bilo dozvoljeno samo Lepom Mići, a ostalima zabranjeno.

- Meni je u ugovoru jedna od stavki da ne koristim WC napolju. To imam u ugovoru. Poznato je to, to je >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << zbog zdravstvenih problema koje imam - rekao je Stefan pred cimerima.

- Kažem Anđeli neće ti niko doneti honorar kad izađeš. Namerno nas puštaju da se opustimo. Videćete na žiro računima da vam nisu istolerisane sve stvari za koje ste mislili da jesu. 80 odsto ljudi je prošle godine izašlo bez dinara, neki i u dugovima. Ne zanosite se da vas neće kazniti što duže spavate jer imate neku priču. Ša je ovde imao priču, pa je izašao sa nulom, prema tome ne zanosite se. Druže imaš ugovor - rekao je Marko.

Pogledajte rezultate

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.