ISPLIVALI DETALJI RAZGOVORA IZ KARANTINA PRED ULAZAK - Ša mu rekao koju će priču da PRODA Ivani za PREVARU

Izvor: SrbijaDanas.com, 19.Jul.2021, 23:52

ISPLIVALI DETALJI RAZGOVORA IZ KARANTINA PRED ULAZAK - Ša mu rekao koju će priču da PRODA Ivani za PREVARU

I ona mu je poverovala?

Emisija "Narod pita" je upravo počela. Večerašnji gosti su Marko Đedović i Sandra Rešić. Nenad Aleksić Ša se ipak nije večeras pojavio. Ovo je vreme kada gledaoci postavljaju pitanja, druže se sa bivšim zadrugarima, komentarišu i daju svoj sud za sve što se desilo u proteklom periodu u rijalitiju. Marko Đedović je otkrio kako je protekao njegov razgovor sa Ša u karantinu pred ulazak u "Zadrugu".

- Znate kako, ja nisam institucija >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << za zaštitu propalih brakova, naročito kada neko, u ovom slučaju Ša ne poštuje svoju partnerku. To je njegova priroda. Pre ulaska imali smo susret, pred Ivanom mi je Ša rekao da ono sa Draganom nije bilo tačno, da su ga kao napali. A onda kada smo bili u karantinu, ja sam se smejao jer sam znao da su to te muške laži. Rekao sam mu: "Lepo si zbrslao Ivanu". On je rekao da će ove sezone da joj proda istu foru ako se desi isto ove sezone. A otkriću još mnoge stvari. Ša je onu noć kada je izlazio u oldtajmeru rekao bratu da jedva čeka da vidi Ivanu i da ga Tara ne zanima, a onda se desila jeziva promena. On je neko ko je "emotivni invalid" - otkrio je Đedović.

Detaljnije u nastavku ovog teksta.

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

"MISLE DA GA TARA UCENJUJE, DA ĆE ISEĆI VENE!" Isplivala PREPISKA - Ša je sve SLAGAO o odnosu sa porodicom?!

Izvor: SrbijaDanas.com, 20.Jul.2021, 07:40

Oglasila se prijazeljica porodice Aleksić!..Sinoć je Milan Milošević ugostio Sandru Rešić i Marka Đedovića u emisiji "Narod pita". Marko je tokom emisije pročitao prepiske sa prijateljicom porodice Aleksić, koja tvrdi da je Nenad Aleksić Ša govorio laži o dobrom odnosu sa svojima i tome...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.