ISPLIVALE FOTKE: Luna se vraća u Srbiju, a evo KO joj PRAVI DRUŠTVO U AVIONU! (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 04.Sep.2018, 11:03   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ISPLIVALE FOTKE: Luna se vraća u Srbiju, a evo KO joj PRAVI DRUŠTVO U AVIONU! (FOTO)

Eto ko joj pruža podršku!

Mlada blogerka Luna Đogani je pre nekoliko dana iznenada otišla u Istanbul. Sve do juče držala je u neizvesnosti povod njenog odlaska jer je obavestila javnost da ulazi u "Zadrugu 2", a sam odlazak na putovanje u tom trenutku je bio čudan svim njenih fanovima.

Nakon mnogih spekulacija, Đoganijeva je objasnila da u Turskoj odmara i puni baterije pred početak najgledanijeg i najzahtevnijeg rijalitija ikada na ovim prostorima.
>> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com <<
Bye bye 👑

A post shared by Luna Djo (@luna_djogani) on Aug 31, 2018 at 11:16pm PDT

Ona je uživala u znamenitostima Turske u drušu majke Anabele Atijas. Kratkom putovanju je došao kraj jer se 6. septembar bliži i Luna će ponovo oprobati sebe kao rijaliti igrača u najpopularnijem televizijskim formatu ove godine.

A post shared by Luna Djo (@luna_djogani) on Sep 1, 2018 at 3:33am PDT

U okviru Instagram priče na svom profilu, Luna je objavila fotografiju majke Anabele pred sam ulazak u avion.

Osmeh na Anabelinom licu nam otkriva da je uživala u poslednjim danima sa svojom ćerkom, koja će se vrlo brzo uputiti na velelepno imanje nadomak Beograda.

Nema sumnje da je blogerka na ovom putovanju uživala, a najverovatnije i dobila savete od majke kako da se ponaša u šou programu koji počinje za dva dana.

TEK SAD OTKRILA: Luni se na kraju "Zadruge 1" dogodilo nešto UŽASNO! Ovo na TV-u NISTE VIDELI (VIDEO)

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

Pogledajte rezultate

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.