ISPLIVALA NIKAD VIĐENA SLIKA IZ PROŠLOSTI! Danijela Štajnfeld u društvu GLUMCA - bio joj je PODRŠKA

Izvor: SrbijaDanas.com, 15.Apr.2021, 22:12

ISPLIVALA NIKAD VIĐENA SLIKA IZ PROŠLOSTI! Danijela Štajnfeld u društvu GLUMCA - bio joj je PODRŠKA

Zbunila sve!

Danijela Štajnfeld došla je u žižu javnosti pre malo više od mesec dana kada je optužila kolegu Branioslava Lečića za silovanje.

Od tada se skoro svakodnevno pojavi neka informacija o njoj ili ovom slučaju.

S druge strane se čini da i ona vrlo dobro zna kako da privuče pažnju, pa je danas postavila fotografiju iz studenskih dana na kojoj se pored nje nalazi kolega Petar Benčina.

Ona se u opisu fotografije setila studenskih >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << dana i zahvalila profesoru Draganu Petroviću Peletu, a zatim izrazila svoju ljubomoru na talenat kolege Benčine.

- Prva godina glume u klasi najboljeg nam profesora Dragana Petrovića Peleta. Od mene, profesionalnog uzgajivača kokoški i malina, je napravio pozorišnog, filmskog i kakvog još hoćeš dramskog profesionalca. Nije nas samo učio glumi, učio nas je i dramskoj strukturi, žanru, stilu i estetici do te mere da sam sa tim znanjem mogla da napišem i izrežiram ceo dugometražni dokumentarni film, bez saveta ili supervizije kolega. Dan filmske škole mi nije trebao. Pele nam je dao sve moguće umetničke alate potrebne da gradimo svetove i ovekovečimo ovaj naš. A da, pored mene je najveća šmekerica Petar Benčina. Ljubomorna sam još uvek na dijapazon i slojevitost tvog talenta - napisala je Danijela.

Objavu dijeli Danijela Štajnfeld (@danijelastajnfeld)

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.