ISPLIVALA INTIMNA FOTKA FILIPA CARA! Sa NJOM U KREVETU - posle AKCIJE, GOLI su! Dok muva Sandru, napolju HAOS

Izvor: SrbijaDanas.com, 24.Sep.2021, 16:42

ISPLIVALA INTIMNA FOTKA FILIPA CARA! Sa NJOM U KREVETU - posle AKCIJE, GOLI su! Dok muva Sandru, napolju HAOS

Rešila da mu se sveti?!

Rijaliti zvezda Maja Marinković još uvek nije ušla u "Zadrugu 5", ali se za povratak na velelepno imanje uveliko sprema.

Ona je ugradila nove silikone u grudi i sada se oporavlja od operacije. Za to vreme, ona od kuće prati šta se dešava u rijalitiju i šta radi njen partner Filip Car.

Koliko joj nedostaje i da mu ne zamera ništa što radi unutra (iako je poprilično blizak sa pevačicom Sandrom Čaprić), pokazala je tako što >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << je objavila njihovu zajedničku fotografiju na Instagram.

Na fotki možemo videti njih dvoje u krevetu, naslućuje se da su goli i da je slika nastala posle akcije, a Maja je prekrila samo grudi kako bi slobodno uslikala selfi. Oboje su vidno raspoloženi i nasmejani.

Marinkovićeva je na sliku dodala i srce, a zatim dopisala: "Ljubav".

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.