ISPLIVALA INFORMACIJA! Evo koliko para je Vuk Mob potrošio na bebu, u pitanju je BASNOSLOVNA CIFRA

Izvor: SrbijaDanas.com, 26.Jan.2021, 23:26

ISPLIVALA INFORMACIJA! Evo koliko para je Vuk Mob potrošio na bebu, u pitanju je BASNOSLOVNA CIFRA

Kakav gest!

Vuk Mob je po izlasku iz rijalitija odlučio da sav novac koji je zaradio u istom potroši na ćerku koju će uskoro dobiti sa svojom verenicom Oliverom Kontar.

A post shared by Vuk Mob (@iamvukmob)

Oni uopšte nisu gledali cene dok su kupovali stvari za dečiju sobu pa su na kraju spisakali ni manje ni više nego deset hiljada evra!

A post shared by Vuk Mob (@iamvukmob)

Kako penose domaći mediji oni su uhvaćeni u jednoj >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << od prodavnica kako razgledaju kadice za bebu a zatim su gledali i cucle, flašice i odeću. Na kraju su kupili sedište, kolekvu kao i krevetac i još neke sitnice koje će im biti potrebne. Sve to je koštalo deset hiljada evra a pozbnati reper je to platio i tražio da se isporuči na kućnu adresu.

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.