ISPLIVALA FOTKA! Luna u strastvenom ZAGRLJAJU SINA najveće srpske zvezde - LJUBAV JE TO VELIKA...(FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 17.Avg.2018, 17:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ISPLIVALA FOTKA! Luna u strastvenom ZAGRLJAJU SINA najveće srpske zvezde - LJUBAV JE TO VELIKA...(FOTO)

Bombastično!

Mlada modna blogerka i vicešampionka minule "Zadruge", Luna Đogani široj javnosti je postala poznata zbog turbulentne ljubavne veze sa tada oženjenim pevačem, Slobodanom Radanovićem, koja se neslavno završila.

Đoganijeva se po napuštanju Bele kuće posvetila svojoj karijeri, te je otvorila butik, a na ljubavnom planu je odlučila da napravi manju pauzu.

Za vreme svog boravka na luksuznom imanju nadomak Beograda, ona je nekoliko puta pričala >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << o svojoj vezi sa sinom najveće estradne zvezde Cece Ražnatović, Veljkom Ražnatovićem.

Објава коју дели ACE 🇷🇸 Српски Ас (@veljkoraznatovic) дана 27. Јул 2018. у 7:04 PDT

Luna je isticala da joj je Veljko ostao u lepom sećanju i da bi vrlo rado ponovo imala se*s sa njim, što joj je tada Sloba žestoko zamerio.

Lunči i Veljko. pic.twitter.com/fFC2bI7xTo

— babura velika (@BaburaVelika) 17. август 2018.

Blogerka je sa Ražnatovićem bila u vezi davne 2014. godine, a na njenom Instagram profilu još postoji fotografija iz ovog perioda ljubavi. Kako su njih dvoje izgledali tada, pogledajte u nastavku.

Da li će možda nekada opet obnoviti svoju ljubav, ostaje nam da vreme pokaže.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.