ISPLIVALA FOTKA LUNE ĐOGANI OD PRE DEVET GODINA! Pobednicu Zadruge ne biste prepoznali (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 28.Jan.2023, 23:55

ISPLIVALA FOTKA LUNE ĐOGANI OD PRE DEVET GODINA! Pobednicu Zadruge ne biste prepoznali (FOTO)

Velika je promena!

Rijaliti pobednica i pevačica Luna Đogani, sada Miljković u medijima prisutna je maltene od svog rođenja.

Njena majka Anabela i otac Gagi bili su u jeku svoje popularnosti devedesetih kada je Luna rođena.

Naime, na mrežama osvanule su stare Lunine fotografije a Đoganijeva je to rado podelila sa svojim pratiocima na Instagramu.

- Eee 2014, ja sam odrasla kod tebe u emisiji - označila je voditelja >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Ognjena i podelila fotografiju iz emisije "Amig show".

Njene pratioce je šokirala ova fotografija, a mnogi su primetili da se Luna totalno promenila.

Sem što je bila mlađa, Luni je na fotografiji drugačiji nos, popunjenije su joj usne a svetlo smeđu kosu zamenila je plavom.

Podsetimo, Luna često ističe i ne krije da je neke korakcije uradila na sebi. Luna je povećala grudi, popunila usne i operisala nos a danas živi u srećnom braku sa Markom Miljkovićem sa kojim ima ćerkicu Miju.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.