ISPAO JE KUKAVICA - Konačno rešila da se OSVETI! ČUVAJTE SE, ovo ne miriše na dobro...Biće SKANDALA!

Izvor: SrbijaDanas.com, 01.Nov.2017, 14:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ISPAO JE KUKAVICA - Konačno rešila da se OSVETI! ČUVAJTE SE, ovo ne miriše na dobro...Biće SKANDALA!

Nije mogla više.

Ana Marija, bivša devojka Filipa Đukića sa kojim je započela romansu u rijalitiju "Farma", planira da uđe u “Zadrugu” da bi se obračunala sa bivšim dečkom.

Ona kaže da će mu pred kamerama reći šta ima u lice.

-Ispao je pi*ka! Krio je od mene da će ući u rijaliti i dan pred ulazak me je doveo do svršen čin. Bila sam ljuta, i besna, i tužna, ali sada vidim sa kim sam bila u vezi dve godine. Gde su mi bile oči - komenatriše >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Ana Marija i dodaje da je njihova veza definitivno gotova.

- Vidim kako gleda Saru, na isti način kao i nekada mene. Ona je slatka devojka. I fina, i verovatno mu u rijaliti treba neka mirna lutka. Posle “Farme” nigde ništa nije radio, ja sam nas izdržavala i nije mi smetalo, ali ovako da mi vrati...Ispao je baš jadan.

A post shared by Marija Ana (@marija_ana_smiljanic) on Sep 29, 2017 at 2:15pm PDT

Da li će Ana Marija pokleknuti ponovo njegovim čarima, i kako će njihov obračun izgledati, ostaje nam da vidimo.

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.