ISPALA SI VELIKI CINKAROŠ! Zadrugar zarežao na Ćurčićevu, sasuo joj sve u lice - Ti znaš gde da udariš!

Izvor: SrbijaDanas.com, 03.Apr.2023, 15:49

"ISPALA SI VELIKI CINKAROŠ!" Zadrugar zarežao na Ćurčićevu, sasuo joj sve u lice - Ti znaš gde da udariš!

Nije se ustručavao!

U "Zadruzi" je u toku podela budžeta, a ovonedeljni vođa Bojan Boki Simić se bacio na posao.

Sledeći budžet dodelio je Ani Ćurčić, te ju je tom prilikom i prokomentarisao.

- Ti i ja nemamo neko druženje, ne sviđa mi se što si iznosila sve one stvari za Zvezdana, ispala si cinkaroš. To što vi imate to se ne rešava ovde, to je u četiri oka. Ti znaš gde udaraš. Ne verujem da ćemo se nešto družiti. Mali >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << budžet za tebe.

Žana Đorđević i Marko Marković su dobili sledeće budžete:

- Sa Žanom imam jako korektan odnos, družimo se, ne sviđa mi se kad nekad tako baca bombe, ona to sve za čas. Ti si ciljano došla i znaš kako treba. Aktivna si ali bukvalno na svaku temu ustaješ. Sa Markom od prvog dana imam dobar odnos, dečko mi nikada nije ništa rekao, smiren je,nemam reči za njega. Mene ne zanima vaša veza. Za vas jedan srednji jedan mali - rekao je Boki.

Detaljnije pogledajte u videu.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.