ISKEŠIRALA POLA MILIONA DOLARA! Pevačici nakon OTMICE SA PUCNJAVOM, vraćeni psi!

Izvor: SrbijaDanas.com, 27.Feb.2021, 14:05

ISKEŠIRALA POLA MILIONA DOLARA! Pevačici nakon OTMICE SA PUCNJAVOM, vraćeni psi!

Prošla je kroz pakao!

Užasna tragedija zadesila je šetača pasa poznate pevačice Lejdi Gage, Rajana Fišera nedaleko od njegove kuće u Los Anđelesu. On je šetao njena dva Francuska buldoga oko 22h kada su mu prišla dva muškarca i ispalili četiri hica u njega (detaljnije klikom OVDE).

Psi su nestali nakon pucnjave u kojoj je ranjen pevačicin šetač pasa.

Kako je javila policija Los Anđelesa, psi pevačice Lejdi Gage vraćeni su u petak, nepovređeni, >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << piše Associated Press.

Kako se dalje navodi, nepoznata žena se našla sa detektivima i osobljem koje radi za Lejdi Gagu i juče oko 18 časova vratila žive i zdrave pse.

Naime, neimenovana žena srela se sa osobljem pevačice i detektivima u policijskoj stanici oko 18 časova i donela je žive i zdrave životinje.

A post shared by Lady Gaga (@ladygaga)

- Žena je pronašla pse i obratila se osoblju Lejdi Gage da ih vrati. Identitet žene i mesto na kojem su psi pronađeni ostaće tajni zbog aktivne kriminalističke istrage i njene sigurnosti - piše u saopštenju policije, a prenosi pomenuti medij.

Podsećamo, pevačici su nestali francuski buldozi Gustav i Koji, prilikom pucnjave u Rajana Fišera, šetača pasa Lejdi Gage. Tom prilikom pobegao je i treći pas, Mis Asia, ali je on ubrzo nakon pucnjave pronađen i takođe nije povređen.

A post shared by Lady Gaga (@ladygaga)

Kao glavni motiv čitave ove situacije spominje se preprodaja pasa, a nije poznato da li su napadači znali kome pripadaju psi.

Pevačica je ranije na svom profilu na Instagramu napisala da će dati 500.000 dolara onome ko joj vrati pse, pa se tako pretpostavlja da je to i učinila.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.