Psi Ledi Gage doneti u policiju, upucani čovek u stabilnom stanju

Izvor: B92, 27.Feb.2021, 10:42

Psi Ledi Gage doneti u policiju, upucani čovek u stabilnom stanju

Ukradeni francuski buldozi pevačice Ledi Gage vraćeni su nepovređeni, saopštili su iz policijske stanice Los Anđelesa.

Podsetimo, pre nekoliko dana, dva nepoznata napadača presreli su ispred njegove kuće Raja Fišera, čoveka koji je šetao tri psa Ledi Gage.

Na video-snimku koji je zabeležila sigurnosna kamera komšije, vidi se kako dva muškarca izlaze sa zadnjeg sedišta belog automobila, ispaljuju iz pištolja četiri hica u Fišera, a zatim otimaju pse i >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << unose ih.

Jedan pas je uspeo da im pobegne, a Rajan Fišer je, prema najnovijim informacijama, u stabilnom stanju i nije životno ugrožen.

Pse, za koje je pevačica raspisala nagradu od pola miliona dolara, u policijsku stanicu donela je žena za koju se ne smatra da je povezana sa krađom, prenosi Mirror.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Psi Ledi Gage doneti u policiju, upucani čovek u stabilnom stanju

Izvor: OkRadio.rs, 27.Feb.2021

Ukradeni francuski buldozi pevačice Ledi Gage vraćeni su nepovređeni, saopštili su iz policijske stanice Los Anđelesa. Podsetimo, pre nekoliko dana, dva nepoznata napadača presreli su ispred njegove kuće Raja Fišera, čoveka koji je šetao tri psa Ledi Gage.   Na video-snimku koji je zabeležila...

Nastavak na OkRadio.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.