INTIMNI SNIMCI Maje Marinković U POSEDU PRODUKCIJE: DRŽE JE U ŠACI! A evo kada će sve OBJAVITI

Izvor: SrbijaDanas.com, 14.Jan.2021, 19:07

INTIMNI SNIMCI Maje Marinković U POSEDU PRODUKCIJE: DRŽE JE U ŠACI! A evo kada će sve OBJAVITI

Voditelj najavio javno raskrinkavanje!

Večeras je produkcija Pink televizije najavila neviđeno raskrinkavanje Maje Marinković i Milana Jankovića Čorbe, obzirom da će se večeras održati emisija "Gledanje video klipova", a Maja i Čorba su na meti osude zbog javnih intimnih odnosa.

Milan Milošević, voditelj, je objavio ovu najavu emisije na svom Instagram storiju uz opis "Večeras":

Obzirom da je produkcija najavila intimni video koji će večeras biti >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << pušten ne samo zadrugarima, nego i višemilionskom auditorijumu, sigurni smo da Maji i Čorbi, ali ni Janjušu neće biti svejedno kada budu videli ove scene.

Podsetimo, voditelj je sinoć podsetio Maju da je nekad osuđivala devojke poput Lune Đogani, koja je imala odnose u tuš kabini sa Markom Miljkovićem, a sad i sama to radi.

Kako će večeras izgledati lica zadrugara kada budu videli škakljive video snimke Maje i Čorbe, ali i kako će akteri ovih klipova opravdati sebe, ostaje nam da saznamo.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.