Izvor: Scandal.rs, 19.Jun.2019, 21:59   (ažurirano 02.Apr.2020.)

INTERNET SE USIJAO: LAZAR I DAVID SE LJUBILI ALEKSANDRI IZA LEĐA! (VIDEO)

Otkad je počela druga sezona “Zadruge”, gledaoci bez daha prate sva dešavanja u Beloj kući. Međutim, tek nedavno je internetom počeo da kruži snimak sa samog početka rijalitija. Poslednja dva dana društvene mreže preplavio je klip koji je nastao 26. septembra, samo dvadeset dana nakon što je počela “Zadruga 2”. Na njemu se jasno vidi The post INTERNET SE USIJAO: LAZAR I DAVID SE LJUBILI ALEKSANDRI IZA LEĐA! (VIDEO) appeared first on Scandal portal.

Nastavak na Scandal.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Rešila da ispuni obećanje: Anabela povukla bitan potez pred Lunin izlazak iz Zadruge 2!

Izvor: Scandal.rs, 20.Jun.2019, 00:00

U pauzi između dve sezone rijalitija “Zadruga” Luna Đogani je ispunila svoju veliku želju da postane modna dizajnerka, te je otvorila butik, što je i te kako bilo medijski ispraćeno. Međutim, isti je zatvoren ubrzo po njenom ulasku u drugu sezonu rijalitija, iako joj majka Anabela Atijas to...

Nastavak na Scandal.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Scandal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Scandal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.