Izvor: Scandal.rs, 20.Jun.2019, 00:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Rešila da ispuni obećanje: Anabela povukla bitan potez pred Lunin izlazak iz Zadruge 2!

U pauzi između dve sezone rijalitija “Zadruga” Luna Đogani je ispunila svoju veliku želju da postane modna dizajnerka, te je otvorila butik, što je i te kako bilo medijski ispraćeno. Međutim, isti je zatvoren ubrzo po njenom ulasku u drugu sezonu rijalitija, iako joj majka Anabela Atijas to nije saopštila kada ju je ćerka pitala The post Rešila da ispuni obećanje: Anabela povukla bitan potez pred Lunin izlazak iz Zadruge 2! appeared first on Scandal portal.

Nastavak na Scandal.rs...






Povezane vesti

Anabela ima VELIKE PLANOVE za Lunu posle Zadruge, uložila 20 000 EVRA!

Izvor: Svet, 20.Jun.2019

Luna Đogani uskoro izlazi iz rijalitija Zadruga, a kako se navodi, neće imati vremena da odmara jer će odmah ući u muzički studio kako bi snimila pesme koje je za nju izabrala majka Anabela Atijas.. Ona je navodno angažovala Darka Dimitrova koji je, inače, u velikoj meri zaslužan za uspeh, između...

Nastavak na Svet...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Scandal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Scandal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.