INDIJANCU, NE MOŽEŠ DA PRODAŠ STO KARATA Karleuša brutalno odgovorila Nućiju, na pomolu nov sukob

Izvor: SrbijaDanas.com, 27.Sep.2023, 14:33

"INDIJANCU, NE MOŽEŠ DA PRODAŠ STO KARATA" Karleuša brutalno odgovorila Nućiju, na pomolu nov sukob

Započet novi estradni rat.

Karleuša je pre manje od mesec dana objavila čak dva albuma "Alfa" i "Omega" posle 11 godina duge muzičke pauze.

Jelena je u žiži medijske pažnje kako zbog novih albuma tako i zbog svađe sa čelnicima "Zvezda Granda". Rasprave Karleuše i Saše Popovića traju već danima, a na listu "neprijatelja" pored njih pevačica je dodala i poznatog repera.

Mladi muzičar Nući prokomentarisao je jučerašnje Jelenino gostovanje na >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << jutarnjem programu K1 televizije sa:

- Šta nj*ke ova Karli? - napisao je Nući putem Instagram storija, insinuirajući na Karleušinu izjavu da će "Nući, ćući će trajati do sledeće godine", a da je ona večna.

Podrazumeva se da mu Jelena nije ostala dužna, te mu je putem Instagrama odbrusila u svom stilu:

-  Ova Karly(velikim slovima treba da pišeš moje ime, indijancu) "nj*ke" po tebi što ne možeš da prodaš sto karata za koncert i trajaćeš do isteka ovog storija a komentarišeš mene! Saberi se! Da nije malog Vojaža, bila bih još konkretnija nego mi je mali simpa. Idi deli karte po školama i radi za sto evra koje ti kao robu daju kvazi menadžeri! - napisala je Karleuša.

Nući se povodom Jeleninog odgovora još nije oglasio.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.