IMAM STRAH, NE MOGU DA ZABORAVIM... Aleksandra progovorila o bolnoj temi - ovo je i dalje muči!

Izvor: SrbijaDanas.com, 14.Maj.2023, 13:29

"IMAM STRAH, NE MOGU DA ZABORAVIM..." Aleksandra progovorila o bolnoj temi - ovo je i dalje muči!

Potrebna joj je Filipova podrška da prebrodi ovo!

Aleksandra Nikolić otišla je u Rajski vrt kako bi sa Drvetom mudrosti razgovarala o aktuelnim temama u Beloj kući.

- Zdravo Aleks, kako si? - upitalo je drvo.

- Dobro sam, čistila sam rehab, malo me je potreslo sve ono što smo čuli i saosećam se sa porodicama napolju - kazala je ona.

- Šta se kod tebe dešavlo ovih dana? - upitalo je drvo.

- Imala sam svađu sa Filipom, >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << u kojoj mi je zamerio da mu zabranjujem da komentariše neke teme, kao što ni ja nisam u situaciji da komentarišem na primer Zvezdana. Njega nervira kada ja spomenem Maju, nama je prelepo u vezi i nema potreba da je on komentariše i pominje. Bio mi je izbacio stvari iz rehaba, oterao me je. Opet sam prešla preko nekih ružnih reči sa njegove strane, a sve zbog ljubavi. Nakon te svađe, nismo imali nikakve svađe, bilo nam je prelepo. On zna da imam taj strah i da ne mogu da zaboravim neke stvari... Evo danas nam je pet meseci od kada smo zajedno. Volela bih da izađemo zajedno ruku pod ruku odavde, sve sam stavila na kocku zbog njega - govorila je Aleks.

- Hvala Aleks na ovom razgovoru - reklo je drvo.

Detaljnije pogledajte u nastavku:

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.