IMALI SMO SVAĐICE! David priznao da je poželjniji nakon raskida, pa otkrio da li je sa Anom u kontaktu

Izvor: SrbijaDanas.com, 13.Feb.2021, 19:51

"IMALI SMO SVAĐICE!" David priznao da je poželjniji nakon raskida, pa otkrio da li je sa Anom u kontaktu

"Šta sve šalju devojke..."

Bivši zadrugar David Dragojević i njegova bivša devojka Ana Korać nedavno su stavili tačku na svoju ljubavnu vezu, a on je još u rijalitiju zbog Ane ostavio Aleksandru Subotić.

Dragojević je istakao da nije čestitao Subotićki rođenje deteta i da nije sa njom u kontaktu, baš kao ni sa Anom.

- Ne, ni sa jednom bivšom nisam u kontaktu. Ništa im nisam uradio. Iako važim za dobrog dečka, to je tako, nisam u kontaktu >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << ni sa jednom - rekao je Dragojević.

David je istakao da je poželjniji od kada je slobodan, te da često dobija razne poruke od devojaka na društvenim mrežama.

A post shared by David Dragojevic Official (@david__dragojevic)

- Pa, mogu reći da jesam poželjniiji od kada sam slobodan, da je to strašno. Šta sve šalju devojke, malo sam izašao iz toga, ali šta se dešava na internetu, stvarno strašno. Imao sam dve javne veze, duže, prošlo je skoro četiri godine i sada kada mi šalju, ludilo - ispričao je David.

Dragojević iz njemu poznatih razloga nije želeo da priča o Ani, koja je ipak iznela javno razlog raskida i otkrila da ne postoji šansa za njihovo pomirenje.

A post shared by 🔥 Ana Korać🔥 (@ana_korac)

- U poslednje vreme smo imali neke svađice i desilo se nešto gde smo se posvađali i popričali smo, da se razdvojimo da vidimo kako bi išlo. Nešto se desilo i ja sam raskinula. Desilo se nešto što je on uradio a nije lepo, ja sam dobila glasovne poruke i poruke gde je pričao i pisao o meni - rekla je Ana ranije.

- Sa mojom drugaricom je razmenjivao, ona je mene pozvala, poslala mi sve, tako da sam baš tog trenutka rešila da prekinemo. Ja sam rekla da ću biti uz njega i sve, ali posle toga što se desilo, ništa. Nemam više ni njegov broj ni ništa. Lepo je počelo, tako glupo se završilo, svako treba da ide svojim putem - ispričala je ona tada.

Pogledajte rezultate

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.