IMALA BIH DVA DETETA BEZ OCA! Miljana otkrila SVE O ZOLI, i najavila potpuni PREOKRET u životu! (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 02.Nov.2019, 08:39   (ažurirano 02.Apr.2020.)

IMALA BIH DVA DETETA BEZ OCA! Miljana otkrila SVE O ZOLI, i najavila potpuni PREOKRET u životu! (VIDEO)

Teško joj je.

Nakon nominacija, zadrugari su sinoć odgovarali na pitanja predstavnika sedme sile.

Miljana Kulić je prva probila led, odgovarajući na pitanje kako se oseća povodom trenutne situacije jer Lazar Čolić Zola odbija da učestvuje u aktivnostima rijalitija "Zadruga 3".

- On zna koliko mi je teško zbog njega i da Ja sam milion puta ponizila sebe, svađala sam se sa majkom, sa ocem, sa sestrama. Pravim se pred ljudima da mi je svejedno. Mnogo >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << mi je teško. Da nisam poslušala mamu za kiretažu, evo vidiš do čega je došlo. Isto bi bilo kao i ranije, imala bih dva deteta bez oca. Njega boli k*rac za mene. Izgleda da je moja majka bila u pravu. Ja njega volim, ja ne želim da se pomirim sa tim - pričala je Miljana, a onda dala obećanje Tanasijeviću da će se ubuduće posvetiti sebi.

- Posvetiću se sebi. Do 1. marta ću smršati 20 kilograma. Neki ljudi se na nervnoj bazi ugoje, a neki smršaju - istakla je Kulićeva.

LUNA NA POLIGRAFU: Uhvaćena u LAŽI na pitanjima o Slobi i Gagiju! A tek priznanje o ZARADI! Au! LUDILO! (VIDEO)

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.