IMAJTE BAR MALO POŠTOVANJA! Brat pokojne Slađe KROZ SUZE MOLI da mu dopuste, u miru da oplakuje mrtvu sestru!

Izvor: SrbijaDanas.com, 14.Apr.2023, 10:29

"IMAJTE BAR MALO POŠTOVANJA!" Brat pokojne Slađe KROZ SUZE MOLI da mu dopuste, u miru da oplakuje mrtvu sestru!

Njemu je trenutno najteže!

Prema informacijama koje je potvrdila porodica, Slađana Petrušić, voditeljka i bivša rijaliti učesnica preminula je sinoć oko 20 časova. Porodica je jedva smogla snage da tu vest podeli i sa javnošću i sa njenim poratiocima, ne sluteći da može nastati situacija kakva je nastala.

Ispod pomenute objave pojavili su se komentari u kojima pojedini tvrde da je reč o lažnoj vesti, sa namerom sticanja publiciteta. Međutim, sve >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << to dodatnu bol stvara Slađinoj porodici, a naročito bratu koji je ogorčen, morao da reaguje.

Pisalo se kako pojedini sebi daju za pravo da komentarišu i tvrde kako je vest o smrti lažna. U odbranu svoje sestre ali i u nadi da će svoju sestru odbolovati kako dolikuje, stao je i njen brat.

Na poruku koju je poslala jedna korisnica društvene mreže Fejsbuk, koja se drznula da zadire u njihovu intimu i bol koju kao porodica proživljavaju, oglasio se i brat preminule Slađe, te poslao snažnu poruku ne samo autorki sramnog komentara, već čitavoj naciji.

- Imajte barem malo poštovanja! - glasiola je rečenica puna bola i suza.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.