IMAĆEMO JOŠ DECE, ALI NEĆE IH RAĐATI ANĐELA! Adam Adaktar šokirao javnost: Ona je završila sa tim!

Izvor: SrbijaDanas.com, 29.Jul.2023, 10:55

"IMAĆEMO JOŠ DECE, ALI NEĆE IH RAĐATI ANĐELA!" Adam Adaktar šokirao javnost: "Ona je završila sa tim!"

"To je kraj!"

Adam Adaktar i njegova porodica bili su deo rijaliti šou programa, a onda su naprasno nestali iz javnosti.

Adaktar se sada sa svojom lepšom polovinom Anđelom pojavio na venčanju Marije Mikić, a od tada je nekoliko puta uzdrmao javnost svojim izjavama, što je i sada bio slučaj, kada je otkrio, da će ponovo raditi na prinovi sa Anđelom.

- Imaćemo još dece, samo ih neće Anđela rađati. Ona je sa rađanjem dece završila, >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << to je kraj. Mnogo je sad zgodna da bi to telo neko upropastio. Kada budemo imali uslova za surogat majku to ćemo i da uradimo, u nekoj drugoj zemlji - rekao je Adam, koji je otkrio da bio želeo još tri sina:

- Dvoje, troje sigurno. Ali, za godinu, dve, pet... Videćemo. Mi smo sada ponovo kao momak i devojka, a tri godine smo bili u trudnoći. Nema potrebe više, stvarno... A, meni treba još sinova. - rekao je on, piše "Telegraf".

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

„Mnogo je ona ZGODNA da bi RAĐALA!“ Adam Adaktar ZGRANUO prisutne izjavom: „Surogat majka će to…“

Izvor: Piplmetar.rs, 29.Jul.2023

Jelena Lukić. |. . subota 29. juli 2023. 11:05h . .. Adam Adaktar, „Bog obrva“ kako sam sebe naziva, i njegova...

Nastavak na Piplmetar.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.