IMA SAMO 1 RAZRED ŠKOLE: Ljuba se slomila i otkrila POTRESAN detalj o Aleksandri - OVO NIKO nije znao

Izvor: SrbijaDanas.com, 26.Jan.2019, 19:40   (ažurirano 02.Apr.2020.)

IMA SAMO 1 RAZRED ŠKOLE: Ljuba se slomila i otkrila POTRESAN detalj o Aleksandri - OVO NIKO nije znao

Poverila se njoj.

Miljana Kulić je rešila da se malo zabavi i glumi novinarku, a između ostalih "intervjuisala" je Ljubu Pantović, koja je tom prilikom otkrila zaista potresne detalje iz života svoje ćerke Aleksandre Subotić.

PRODUKCIJA SE DIREKTNO OBRATILA: Luna Đogani odmah OTRČALA od stola, evo šta se DESILO! (VIDEO)

ZBOGOM PAMETI! Zgodna srpska manekenka snimila S*KSI SNIMAK ispod tuša! (VIDEO)

Kulićeva je istakla da je Karađorđe >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << rekao da je Ljuba ljubomorna na njenu ćerku, a zbog toga je Pantovićeva planula, pa je osula paljbu po svom bivšem suprugu.

OSTALO JE JOŠ SAMO 6 SATI:Evo KO večeras dolazi u Zadrugu, sa važnim ZADATKOM! A neko će i da ODE...

Pogledajte rezultate

OGLASILA SE ZAKONITA SUPRUGA: Nastao HAOS između ljubavnika i NJEGA, obezbeđenje uletelo, ali...

- To je najveća greška u mom životu. To je čovek koji mene patološki mrzi. Suluda je izjava oca da je majka ljubomorna na svoju ćerku, pogotovo što je ta ista majka brinula o zajedničkoj deci 80 odsto vremena njihovog života - rekla je Ljuba i dodala:

- Karađorđev predlog je bio da Aleksandra drži noćni klub sa devojkama da bi od toga više zarađivala i da joj za to nije potrebna škola. Zato Aleksandra ima samo jedan razred srednje škole. On je obežao da će kupiti Aleksandri diplomu i da sam ja zlobnica zbog svojih zahteva - objasnila je Ljuba.

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.