IMA LI SRCA? Iva Kariću: Moj Stefane, tvoje plave okice..., a on je SPUSTIO (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 28.Dec.2019, 19:57   (ažurirano 02.Apr.2020.)

IMA LI SRCA? Iva Kariću: "Moj Stefane, tvoje plave okice...", a on je SPUSTIO (VIDEO)

Hladan...

Iako su među njima pale teške reči, gde ju je Stefan Karić u nekoliko navrata izvređao, Iva Grgurić iskoristila je priliku da u toku glasanja za najšarmantniju osobu u Zadruzi prozove Erminu Pašović koja je navodno bacila oko na njenog bivšeg.

Bez obzira na sve, ona je još jednom pokazala koliko joj Stefan znači, pa je izabrala njega, ali ju je on pokopao kada je priznao da je druga osoba u Beloj kući njega oduševila.

- Trebalo bi da >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Erminu proglasim za najšarmantniju, jer je pokušavala da osvoji mog Stefana, ali ja to neću učiniti, ja ću glasati za Stefana koji me je svojim plavim okicama šarmirao od prvog dana, a to čini i danas - rekla je Iva.

Stefanov izbor bila je Jovana Tomić Matora, a uputio je i pohvale na račun njene devojke Sanje Stanković.

- Verujem da ima dosta osoba koje su šarmantne, to bi mogla da bude i Miljana, na nju čovek ne može da se naljuti. Ja ću izabrati Matoru, jer je ona šmekerčina za mene. Imaš najbolju ribu kod kuće, ti si za mene broj jedan - rekao je Stefan.

Detaljno pogledajte u nastavku.

Pogledajte rezultate

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.