ILDINA POSLEDNJA SLIKA IZAZIVA TUGU Samo 4 dana pred nesreću... Ni slutila nije kada se OGLASILA (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 20.Feb.2019, 12:11   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ILDINA POSLEDNJA SLIKA IZAZIVA TUGU Samo 4 dana pred nesreću... Ni slutila nije kada se OGLASILA (FOTO)

Ljudi masovno pišu kako bi izjavili saučešće.

Legendarni pevač narodne muzike Šaban Šaulić nastradao je u saobraćajnoj nesreći koja se u nedelju rano ujutru dogodila u Nemačkoj. Tom prilikom vozač pod dejstvom alkohola i bez vozačke dozvole, velikom brzinom se zakucao u automobil u kojem su bili Šaban i njegovi saradnici.

Ceo region i dalje je u šoku zbog tragedije koja se dogodila, a osim mnogobrojnih hitova iz bogate višedecenijske karijere, Šaban je >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << iza sebe ostavio i neutešnu porodicu.

Šabanova naslednica, pevačica Ilda Šaulić, samo četiri dana pre stravične nesreće na svom nalogu na društvenoj mreži Instagram pozvala je svoje pratioce da uživaju u njenom nastupu koji je bio zakazan za 8. mart baš u Nemačkoj, u zemlji u kojoj je nastradao njen otac.

Drage moje dame 8.Marta družimo se u Hamburgu da na najlepši način proslavimo naš praznik.Voli vas Ilda#music #partytime🎉 #friends ❤️

A post shared by Ilda Saulic (@ildasaulic) on Feb 13, 2019 at 7:39am PST

Nakon ovoga Ilda se nije oglašavala na društvenim mrežama, a ispod poslednje fotografije usledili su brojni komentari u kojima pevačici izjavljuju saučešće svi u kojima je ova nesreća izazvala ogromnu tugu.

Da podsetimo, za Novu goinu Ilda je nastupala upravo sa ocem na jednom od prestižnih mesta u Beogradu, kada se takođe oglasila:

1.JANUAR STADION🎼🎤💃🍷🎄🎊✨OČEKUJEMO VAS!!!

A post shared by Ilda Saulic (@ildasaulic) on Dec 27, 2018 at 5:08am PST

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.