Izvor: Scandal.rs, 24.Jan.2020, 20:50   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ICA TODOROVIĆ IZLJUBOMORISALA NA MRŠAVU DEVOJKU: Zapretila novom dečku Petru Strugaru!

Pevačica Milica Todorović i glumac Petar Strugar su nešto manje od tri meseca u vezi, a gostovanjem u emisiji “Amidži šou” su otkrili i pojedine detalje njihove priče. Ipak, pre igre u kojoj je trebalo da pokažu koliko zapravo poznaju jedno drugo, Milica je napravila mali, šaljivi skandal. Ona je kao izljubomorisala što je Petar The post ICA TODOROVIĆ IZLJUBOMORISALA NA MRŠAVU DEVOJKU: Zapretila novom dečku Petru Strugaru! appeared first on Scandal portal.

Nastavak na Scandal.rs...






Povezane vesti

Milica Todorović 6 godina KRILA veliku TAJNU: Petar je izvukao IZ PAKLA!

Izvor: Scandal.rs, 25.Jan.2020, 01:50

Milica Todorović i Petar Strugar više ne kriju svoju tromesečnu ljubav. Mlada pevačica i glumac su se upoznali na snimanju njenog spota, a spojio ih je, kako je Milica, ni manje ni više nego pravi konj. Todorovićeva i Strugar su zaljubljenici u ove životinje pa ih je ta zajednička ljubav spojila...

Nastavak na Scandal.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Scandal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Scandal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.