I pored donacije Saše Matića još uvek potrebna sredstva za kupovinu aparata

Izvor: Svet, 06.Dec.2011, 21:18   (ažurirano 02.Apr.2020.)

I pored donacije Saše Matića još uvek potrebna sredstva za kupovinu aparata

naslov: 
I pored donacije Saše Matića još uvek potrebna sredstva za kupovinu aparata



excerpt: 
Godinama unazad Saša Matić se, uporedo sa svojom karijerom bavi i humanitarnim radom. Poslednja u nizu akcija u kojoj je učestvovao je kupovina PCR aparata za pravovremeno ...


tekst clanka: 
Godinama unazad Saša Matić se, uporedo sa svojom karijerom bavi i humanitarnim radom. Poslednja u nizu akcija u kojoj je učestvovao je kupovina PCR aparata za pravovremeno otkrivanje genetskog slepila kod beba. Ovaj aparat je neophodan Centru za slepu i slabovidu decu Revida, a ovim humanitarnim aktivnostima pridružio se i njegov brat Dejan Matić. Ali, za razliku od nedavno objavljene vesti, fond i Saša  demantuju da je aparat kupiljen, već da se još prikupljaju neophodna sredstva koja su dobrodošla od svih humanih ljudi. Fond i pevač demantuju da je Saša Matic dao donaciju u celokupnoj vrednosti aparata od 65 000 euvra.
 



slika_mala: 



Nastavak na Svet...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.