I on je bio u ZATVORU! Učesnik Parova ZAVRŠIO NA POTERNICI! Pao zbog nelegalne prodaje!

Izvor: SrbijaDanas.com, 07.Nov.2018, 09:35   (ažurirano 02.Apr.2020.)

I on je bio u ZATVORU! Učesnik Parova ZAVRŠIO NA POTERNICI! Pao zbog nelegalne prodaje!

Ne vraća se na staro.

Sinoć se na "Parografu" našao učesnik sedme sezone rijalitija "Parovi" Vladimir Savić zvani Meda.

Sedmo pitanje koje je postavljeno Vladimiru glasilo je: Da li je istina da si se dogovarao sa Conjom, da posle tebe, on uzima pare od Milke?

- Ne. To nije istina, Conja kada se smuvao sa Milkom nije ni znao da smo mi bili zajedno. Zimus mi je rekao da se oženio i tako sam saznao - odgovorio je takmičar.

Poligraf je >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << pokazao da je dogovor ISTINA!

Osmo pitanje glasilo je: Da li je istina da te je Milka zvala pre ulaska u rijalitiij?

- Da. Milka me je kontaktirala, prvo je poslala poruku da li ulazim u "Parove" ja nisam hteo da joj kažem, ali posle toga sam je kontaktirao - odgovorio je Vladimir.

Poligraf je pokazao da je odgovor ISTINA!

Deveto pitanje glasilo je: Da li je istina da bi se pomirio sa Milkom?

- Ne. Sa Milkom se ne bih pomirio jer ne vidim razlog da nastavljamo nešto dalje. Ne želim da se vraćam na staro - rekao je Meda.

Poligraf je pokazao da je odgovor ISTINA!

Deseto pitanje glasilo je: Da li je istina da si bio sa Conjinom Cecom?

- Ne. Nikada nisam bio sa Conjinom Cecom, a kada bi ušla u vilu možda bih i bio sa njom, da mu dokažem ko sam ja - rekao je samouvereno Meda.

Poligraf je pokazao da je odgovor ISTINA!

Jedanaesto pitanje glasilo je: Da li je istina da si nalazio Conji posao da ne bi otkrio tvoje krađe u kafanama u kojima si radio?

- Ne. Nikada to nisam radio, možda sam na jednom mestu nešto malo mutio. Zadnjih par godina ne radim naplatu već slavlja - odgovorio je Vladimir.

Poligraf je pokazao da je dogovor ISTINA!

Dvanaesto pitanje na koje je Vladimir odgovorio glasilo je: Da li je istina da si bio privođen?

- Da. Bio sam privođen, imao sam kaznu za koju sam mislio da je zastarela. Policija me je privela i videli su da sam zbog kazne na poternici. Završio sam u zatvoru, a kasnije sam dobio uslovnu kaznu 6 meseci. Sa drugom sa nelegalno prodavao gume, dobio sam kaznu od 40 000 dinara koju sam trebao da uplatim u humanitarne svrhe, drug mi je rekao da to ne radim jer će zastariti ta kazna. Jednog dana sam otišao na trafiku i naišla je inetrventna, kada su me proverili rekli su mi da sam na poternici. Bio sam u čudu - ispričao je takmičar.

Poligraf je pokazao da je odgovor ISTINA!

Pogledajte rezultate

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Parovi", možete ih pronaći na OVOM linku.

Folkerka KUPILA 3 STANA u Beogradu na vodi! Pitali je ODAKLE joj pare, odgovorila ŽUSTRO i DETALJNO

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.