I TO DOČEKASMO! Kija pokazala NOVOG DEČKA - policajac je?! Zagrljeni, pogled direktno u kameru! (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 01.Sep.2019, 07:32   (ažurirano 02.Apr.2020.)

I TO DOČEKASMO! Kija pokazala NOVOG DEČKA - policajac je?! Zagrljeni, pogled direktno u kameru! (FOTO)

Lepo joj je...

Pobednica prve sezone rijalitija "Zadruga" je nakon izlaska iz imaginarijuma bila veoma oprezna kada je otkrivanje svog emotivnog statusa u pitanju.

HALJINA SVE OTKRIVA! Procurio VRELI snimak Rade Manojlović sa snimanja spota! Od ovoga se EKRAN TOPI (VIDEO)

U jednom trenutku je u emisiji uživo priznala da uživa u ljubavi sa dečkom koji živi u inostranstvu, ali isto tako je nakon nekog vremena izjavila da je ta veza ipak prekinuta.
>> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << />
Od tada nismo imali neke informacije o njenom ljubavnom statusu, iako se spekulisalo da se zapravo pomirila sa bivšim suprugom, Slobodanom Radanovićem.

Oni su oboje demantovali takve navode, a nedugo potom je i Sloba otkrio da ima novu devojku, ali ni ta veza nije potrajala.

Ipak, izgleda se Kiji sreća ponovo osmehnula, sudeći po njenoj najnovijoj objavi. Na svom Instagramu je postavila dve slike, na jednoj se vidi kako je grli muška ruka, dok ona gleda pravo u kameru, a na drugoj se nalaze razni ključevi, jedna policijska značka i lepa crvena ruža.

Naravno, mnogi su odmah počeli da "povezuju" kockice, pa se tako sada pretpostavlja da je onaj koji je "greje" (kako piše na slici) zapravo njen dečko, policajac.

Kija još uvek nije ništa potvrdila, pa nam za sada ostaje da nagađamo.

Šta vi mislite?

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.