I PORED OGROMNE KONKURENCIJE evo čime može da se pohvali Marija Šerifović!

Izvor: Svet, 07.Dec.2019, 11:42   (ažurirano 02.Apr.2020.)

I PORED OGROMNE KONKURENCIJE evo čime može da se pohvali Marija Šerifović!

Pop zvezda Marija Šerifović trenutno se nalazi na odmoru u Majamiju, odakle se povremeno javi fanovima fotografijama sa plaža i iz barova ne želeći da otkriva sa kim je otputovala.
Ona će boravak u Americi ipak uskoro morati da prekine budući da je očekuje novogodišnji nastup u novobeogradskom Expo centru, a kako su javili iz tima pop zvezde, više od 70 odsto karata je potpuno rasprodato.

 
Ovo ne treba da čudi budući da je Marija u proteklih dve godine >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet << napunila i Štark Arenu i čak šest puta Sava centar, ali pošto u najluđoj noći u glavnom gradu nastupaju gotovo sve najveće zvezde, Marijin uspeh je samim tim veći.
promoinstagram
The post I PORED OGROMNE KONKURENCIJE evo čime može da se pohvali Marija Šerifović! appeared first on Svet portal.

Nastavak na Svet...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.