I KIJA DOBILA POZIV! Nadica prenela ćerki ANDRIJINE REČI - ona u ŠOKU! Izustila samo... POBEGAO?!

Izvor: SrbijaDanas.com, 05.Jun.2018, 02:49   (ažurirano 02.Apr.2020.)

I KIJA DOBILA POZIV! Nadica prenela ćerki ANDRIJINE REČI - ona u ŠOKU! Izustila samo... POBEGAO?!

Nije izdržala da ga ne spomene!

Nakon što je Slobodan Radanović dobio priliku da čuje svoju porodicu, razgovor je tražila i Kristina Kockar.

Pre nego što je dobila, ona je prvo popričala sa Drvetom mudrosti o tome kako se razočarala u svog supruga Slobu.

- Jako sam razočarana u Slobodana, zato što se kune u nešto što laže. Ne znam kako ga nije sramota. Govori kako sam ja spremna na sve. Ja sam žensko, to može svakako da se protumači, mene je >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << to povredilo. Posle se naravno vadio kako nije tako mislio, to stalno radi. To nije moj Boba, to nije muškarac za kog sam se udala... - rekla je Kristina, a onda dodala:

- Mića mi je malopre rekao da je Slobodan isto imao razgovor i da postoji toliki jaz između mene i njegovih roditelja, da mislim da oni žele da on bude sa bilo kim, samo ne sa mnom. Krivo mi je što njegova majka zove ljubavnicu da se čuje sa njim. Krivo mi je što je on sve pokvario, a mene krive. Ne bi trebalo niko da se meša u naš odnos, mi sami treba o tome da odlučimo - ispričala je Kockareva.

Ona je nakon toga uzela novac i otišla je u govornicu kako bi pozvala svoju majku, Nadicu Zeljković, a sa njom je pošla i Ana Korać.

- Anči, stavi ta sočiva i da dobro gledaš kad budeš tražila muža. Mi smo svi super kad vidimo tebe da se smeješ. Budi pozitivna na Anu. Slušaj, ja sam rodila Kiju kraljicu lavicu, nemoj tamo da mi padaš. Još nešto... Sad moram da se umešam a znaš da to ne volim, imala si ti lepu osnovu poštovanja prema svima i prema starijima, drugo poštovanje se nadograđuje, nemoj da imaš grižu savest, ljubi te majka - rekla je Nadica svojoj ćerki, na šta joj je ona odgovorila:

- Znam mama, ali teško je... Ja se trudim. Saslušaću te svakako ali znaš da ja uvek uradim ono što sama naumim - iznela je Kristina.

- Jel sam ti rekla da me ne zoveš (rekla je kroz šalu majka)... Svi smo dobro, svi te pozdravljaju. Imaš iznenađenje kad izađeš... Čujem se ja i sa Vanjom, čujem se i sa Andrijom, da ti kažem iskreno. Razume on tebe, Kristina. Još te je bolje upoznao preko rijalitija, video je kako si borbena i jaka... Htela sam još ovo da ti kažem, to kako ćeš ti odlučiti sama, samo idi srcem... Ti si moja krv, znam da ćeš postupiti kako treba.

- Drago mi je da se čuješ sa Andrijom, nadam se da on razume neke stvari, pozdravi ga... Ja sam mislila da je pobegao... Znam mama sve, ne brini. Teško mi je, ali borim se... Drago mi je da te čujem. Vidimo se na finalu, dođite svi - ispričala je zadrugarka, dok su joj se pridružile i Sanja Stanković i Jovana Tomić Matora.

Razgovor se malo nakon toga završio, a one su se srećne i nasmejane vratile u kuću.

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.