I DALJE TRPIM BOLOVE, ALI... Dea nikad iskrenije o svom zdravlju - Otkrila koliko joj Mladen pomaže

Izvor: SrbijaDanas.com, 01.Nov.2020, 22:26

"I DALJE TRPIM BOLOVE, ALI..." Dea nikad iskrenije o svom zdravlju - Otkrila koliko joj Mladen pomaže

Voditeljka spomenula i udaju!

Dea Đurđević danas je gostovala u emisiji "Premijera - vikend specijal", a na samom početku voditelj se osvrnuo na to da li će ona stati na ludi kamen sa svojim izabranikom, Mladenom Mijatovićem, sa kojim je već četiri godine u srećnoj vezi.

- Ne znam stavno... Ne znam da li ću stati na ludi kamen - rekla je Dea.

- Ja znam da staješ - rekao je Nemanja.

- Jao Bože, da li mora sve da bude žuto? Ja sad mogu >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << i da pobegnem - smejala se Dea.

Dea je ove nedelje dobila i nagradu koja joj je posebno značajna. Voditeljki je dodeljena nagrada "Zlatna Nika" za društveno odgovornu akciju.

- Ovo je posebno stvarno. To je internacionalni festival reportaže. Ja sam dobila. Privatno me pitaju kako sam uspela da ostanem nasmejana, a za nezgodu me pitaju gde sam pogrešila i kako da budu bezbedni? - istakla je voditeljka Novog jutra.

Potom se voditelj osvrnuo na njeno zdravstveno stanje i na to kako se sada oseća kada je prošlo neko vreme od stravične nesreće. Dea je priznala da još uvek trpi bolove, ali da joj terapija pomaže.

- Dobro sam. Svaki dan vežbam. Danas sam vežbala na otvorenom. Trudim se da ostanem u dobroj formi i nasmejana. Imam još uvek bolove, ali smanjujemo terapijama. 10 posto Srbije su osobe sa invaliditetom, to je oko 700 hiljada i nevidljivi su. Da sam imala još sekund, dva, možda sam mogla da pobegnem i zato kažem, nigde nemojte da žurite - priča Dea.

Na kraju razgovora Dea je istakla i kako joj najveću podršku pored mame, pruža izabranik Mladen Mijatović s kojim je ove nedelje proslavila četiri godine idilične ljubavi.

- Mladen mi je govorio: "Kad je najteže, stisni zube i hajde najjače". Uvek je dolazio nasmejan u bolnicu. On je u fazonu da ja nisam osoba sa invaliditetom - rekla je Dea.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.