Hrvatski pevač ŠOKIRAO svoje sunarodnike! Ja sam po ponašanju Srbin, jer SRBI SU FACE - a Hrvati...

Izvor: SrbijaDanas.com, 21.Jan.2021, 18:32

Hrvatski pevač ŠOKIRAO svoje sunarodnike! "Ja sam po ponašanju Srbin, jer SRBI SU FACE - a Hrvati..."

Poznat po kontrovernim izjavama.

Hrvatski pevač i kompozitor Siniša Vuco oprobao se, od kraja osamdesetih, u više muzičkih pravaca, od hevi metala, preko roka do narodne muzike, i snimio veliki broj albuma, kako kao samostalni izvođač, tako i kao vođa različitih bendova.

Međutim, osim po muzičkim ostvarenjima, Vuco je poznat i po svom temperamentu i po tome što govori bez dlake na jeziku, te je tokom karijere dao veliki broj kontroverznih izjava.
>> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com <<
Tako je, nedavno, gostujući u Jutjub emisiji "Podkast inkubator" izneo zanimljivo mišljenje o tome zašto on po ponašanju više liči na Srbe nego na svoje sunarodnike Hrvate.

- Ja nisam sa ove planete! Ja sam Hrvat po majci, i Hrvat po ocu, biološki, sve! Ali po ponašanju, ja sam Srbin!

On je u nastavku pojasnio svoje reči:

- Srbi su face! Ja sam kao oni, bahat, arogantan, Srbin - rekao je Vuco, a potom svoje sunarodnike opisao vulgarnom odrednicom.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.