Hrvatice padaju ko pokošene nakon Prijinog koncerta: Snimak izazvao masovne reakcije (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 05.Dec.2023, 16:57

Hrvatice padaju k'o pokošene nakon Prijinog koncerta: Snimak izazvao masovne reakcije (VIDEO)

Video postao viralan na društvenim mrežama - nakon dobrog provoda, počele su nevolje.

Zbog pevačice Aleksandre Prijović, poslednjih dana, tačnije od 1. decembra, vlada ozbiljno ludilo u susednoj Hrvatskoj, gde je četiri noći zaredom zaludela publiku u najvećoj Areni u Zagrebu.

Hrvati i Hrvatice su doslovno ostali pokošeni, posle jednog od Prijinih koncerata, a tome u prilog svedoči i snimak sa društvene mreže TikTok.

Kako je u Zagreb prethodnih >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << dana stigla prava zima, temperatura se uveče spuštala i ispod nule, a za Aleksandrinu publiku to je značilo samo jedno - nevolja.

I nakon dobrog provoda u Areni, Hrvati i Hrvatice su padali kao pokošeni ispred iste jer se stvoro led, a ceo snimak urnebesnih padova prate simbolični stihovi Prijine hit pesme "Klizav pod".

Na snimku se može videti kako, uglavnom devojke na štiklama padaju zbog poledice.

Podsetimo, Prijovićka je zakazala čak pet zagrebačkih Arena i tako se do sada, upisala kao jedini izvođač sa ovih prostora kome je to uspelo u Hrvatskoj.

⚠️⚠️⚠️

♬ Klizav Pod - Aleksandra Prijovic

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.