Hot: Pevačici sevnula guza i seksi hulahopke! (Foto)

Izvor: Poznati.info, 27.Okt.2012, 14:17   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Hot: Pevačici sevnula guza i seksi hulahopke! (Foto)

Mlada pevačica nezgodno je sela, a onda je na videlo izašla njena guza.

Jelena Marinkov oduvek je negovala imidž fine devojke, pa su je mnogi poredili sa Jelenom Broćić. Ona je izgleda rešila da pokaže da može da bude i seksi, pa se za snimanje jedne emisije pojavila u minjaku sa provokativnim čarapama. Jednog momenta je sela, ali je očigledno zaboravla koliko joj je suknja kratka. Sevnule su butke, sevnula je guza i sevnule su i njene provokativne čarapice sa sve žabicama.

Poznati.info

Nastavak na Poznati.info...






Povezane vesti

Hit: Anabela u epizodi krimi rad! (Foto)

Izvor: Poznati.info, 27.Okt.2012

Ona neguje damski, ženstven imidž ali ovaj izlet u uličnu modu i te kako dobro joj pristaje...Anabela Bukva opustila se nakon skandala koji je imala sa vlasnicima jednog kluba, koji su je optužili da ih je prevarila i da je pobegla sa nastupa. Ona je izašla sa prijateljicama, ali ne onako kako ona...

Nastavak na Poznati.info...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Poznati.info. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Poznati.info. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.