Hit: Anabela u epizodi krimi rad! (Foto)

Izvor: Poznati.info, 27.Okt.2012, 17:05   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Hit: Anabela u epizodi krimi rad! (Foto)

Ona neguje damski, ženstven imidž ali ovaj izlet u uličnu modu i te kako dobro joj pristaje.

Anabela Bukva opustila se nakon skandala koji je imala sa vlasnicima jednog kluba, koji su je optužili da ih je prevarila i da je pobegla sa nastupa. Ona je izašla sa prijateljicama, ali ne onako kako ona ume, već u totalno drugačijem izdanju. Na glavi kačket, bluza sa štrasom i bundica od krzna. Ovako odevena mamila je uzdahe svih muškaraca koji su je skidali pogledima.

Poznati.info

Nastavak na Poznati.info...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Skandalozno: Brendon pozirao dok mokri u javnom WC-u! (Foto 18+)

Izvor: Poznati.info, 27.Okt.2012

Iako nema toga što on nije uradio, ove fotografije su vrhunac skandala.. .  . .  . . .  . Branislav Radonić, poznatiji kao Brendon ponovo nas je šokirao sa svojim fotografijama koje su više nego šokantne. Ovoga puta on se slikao dok vrši malu nuždu u nekom od javnih toaleta, a onda te iste...

Nastavak na Poznati.info...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Poznati.info. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Poznati.info. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.