Skandalozno: Brendon pozirao dok mokri u javnom WC-u! (Foto 18+)

Izvor: Poznati.info, 27.Okt.2012, 22:08   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Skandalozno: Brendon pozirao dok mokri u javnom WC-u! (Foto 18+)

Iako nema toga što on nije uradio, ove fotografije su vrhunac skandala.

 

 


 
Branislav Radonić, poznatiji kao Brendon ponovo nas je šokirao sa svojim fotografijama koje su više nego šokantne. Ovoga puta on se slikao dok vrši malu nuždu u nekom od javnih toaleta, a onda te iste fotke postavio na svoju fejsbuk stranicu. Na fotografijama se vidi njegova gola zadnjica, a na jednoj od njih stoji raskopčanog šlica ispred >> Pročitaj celu vest na sajtu Poznati.info << vrata WC-a.
Poznati.info
Slične, interesantne teme:Hit: Bekvalac i Vlada podelili fotke iz zajedničkog provoda!Hit: Rada Manojlović u 101 pozi. Ovo od nje nismo očekivali!SCANDAL: Isplivale privatne fotke.Brendon kao od majke rođen! (Foto)
Pogledaj vesti o: Facebook

Nastavak na Poznati.info...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Ne odustaje od golotinje: Brendon pozirao u javnom toaletu!

Izvor: Svet, 27.Okt.2012

Branislav Radonić, poznatiji kao Brendon ponovo nas je šokirao svojim fotografijama, koje su više nego vulgarne. Bivši učesnik “Velikog brata” slikao se dok vrši malu nuždu u nekom od javnih toaleta, a onda te iste fotke postavio na svoju Fejsbuk stranicu. Na fotografijama se vidi njegova...

Nastavak na Svet...

Skandalozno: Pevačica furala dlakave noge! (Foto)

Izvor: Poznati.info, 28.Okt.2012, 14:27

Ona je legenda narodne muzike i ostaće upamćena po velikim hitovima, ali i po skandaloznom omotu jedne od ploča...Nada Obrić oduvek je bila autentična i drugačije. Kako u pesmama, tako i u svom stajlingu i izgledu. Ipak, ona je otiška korak dalje ispred svih, domaćih ali i stranih zvezda. Na...

Nastavak na Poznati.info...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Poznati.info. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Poznati.info. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.